Masszázs otthonodban,
vagy XI. kerületi szalonunkban!

Személyre szabott nyirok-, mélyszöveti vagy sportmasszázs Kovács Ádámtól, a Dr. Lumbar hivatalos gyógymasszőrétől.

Időpontfoglalás
Dr Lumbar logo

Válaszd ki az állapotodnak megfelelő masszázst, és hívd házhoz professzionális masszőrünket,
vagy foglalj időpontot XI. kerületi szalonunkba!

Hogyan válassz masszázst?

Nem baj, ha nem tudod előre, hogy milyen típusú masszázsra van szükséged, legyen ez a szakemberünk dolga. Foglalj időpontot, professzionális szakemberünk pedig otthonodban vagy szalonunkban fogad, hogy az állapotodnak megfelelő, leghatékonyabb masszázsban részesítsen.


Kovács Ádám gyógymasszőr

A Dr. Lumbar hivatalos gyógymasszőre vagyok. Dolgozom sportolókkal, de sokan fordulnak hozzám mozgásszervi problémával, izomsérüléssel, nyaki, háti és nyirokproblémákkal. A legfontosabb számomra, hogy a lehető leghatékonyabb technikákat alkalmazva segítsek a vendégeimnek enyhíteni a fájdalmukon, illetve megelőzniük a fájdalom kialakulását.

Végzettségeim:

2012 Szakápoló

2019 Svéd-, irodai masszőr

2020 Gyógymasszőr

2021 Sportmasszőr
2024 Fascia kezelés manuális technikákkal

Fájdalomenyhítés, közérzetjavítás, regenerálódás vagy teljesítményfokozás a célod? Foglalj időpontot, és felmérjük, nyirok-, sport- vagy mélyszöveti masszázsra van-e leginkább szükséged. 

“Sokan a nem kezelt izommerevség és a nyiroködéma másodlagos tüneteivel fordulnak hozzám.”

Hogyan funkcionál a tested masszázs nélkül?

Ha felborul a nyirokkeringés egyensúlya, a végtagok ödémásodását tapasztalhatjuk, amire gyakran a fájdalom vagy bizonyos fertőzések hívják fel a figyelmünket. Ha méreganyagok halmozódnak fel a testünkben, jelentősen megnő a gyulladások kockázata, és a betegségekkel szemben kevésbé tud ellenállni a szervezetünk. Az izomfeszültség pedig krónikus fájdalmat, gyakran fejfájást, hátfájást vagy migrént okoz.


Végeredményben, ha a “trigger” pontokat, azaz az izmokban található csomókat és a felgyülemlett toxikus anyagokat kezeletlenül hagyjuk, gyengül a mozgásképességünk és az immunrendszerünk.

A masszázs speciális típusai átfogóan támogatják a szervezetünk működését

Méregtelenítés és szövetregenerálódás nyirokmasszázs segítségével

A nyirokmasszázs célja hatékonyan működtetni a nyirokkeringést, amely aktiválja a szervezet méregtelenítő funkcióit, ezen felül pedig erősíti az immunrendszert. 

Bővebben

Fontos funkciója ezen kívül a vérkeringés felpezsdítése. A vér útját szabaddá téve könnyebben érnek célt a testen belüli információk, ezáltal a sejtek, a belső szervek, az ízületek és az izmok hatékonyabb működése is bekövetkezik. Kellő mozgással kombinálva pedig megsokszorozhatjuk a masszázs jótékony hatásait. 

Erős fizikai fájdalmak enyhítése mélyszöveti masszázzsal

A mélyszöveti masszázs kiválóan alkalmazható olyan krónikus fájdalmak kezelésére, amelyek sérülések, betegségek vagy hosszútávú ülőmunka következtében alakulnak ki. Különösen hatékony a derék, hát és nyak izmainak lazításában.


Bővebben

Masszázs során mélyrehatóan kezeljük az izmokat, így elérjük az alattuk lévő szövetrétegeket is és feloldjuk a szövetek közötti ragadásokat. Így jelentősen javul az izmok rugalmassága, állóképessége és anyagcseréje, amely elősegíti a gyorsabb regenerálódást. 

Milyen egyéb előnyei vannak
a mélyszöveti masszázsnak?

Felgyorsítja az
izomsérülések gyógyulását

Enyhíti az ízületi gyulladások és egyéb fájdalmakat

Csökkenti
a stresszt

Mérsékli
a hát fájdalmait

Stimulálja
az immunrendszert

Enyhíti a fejfájást
és a migrént

Teljesítményfokozás intenzív dinamikus masszázstechnikával sportolók számára

A sportmasszázs egy speciálisan sportolóknak tervezett masszázstechnika, amely célzottan a fizikai állóképesség javítására és a sportteljesítmény fokozására összpontosít. Támogatja a test regenerálódását és csökkenti a sérülések kockázatát azáltal, hogy elősegíti az izmok oxigénellátását.


Az erőteljes technikák révén a sportmasszázs segít az izomfeszültség oldásában, javítja a mozgástartományt, és hozzájárul a jobb vérkeringéshez, ami a magas szintű fizikai teljesítmény eléréséhez szükséges.

Sportmasszázs sporttevékenység előtt 

Az izmok rugalmasságának, ellenálló képességének és terhelhetőségének növelése a cél a feszült, merev izmok oldásán keresztül.

Sportmasszázs sporttevékenység után

A regenerálás stimulálása a cél a salakanyagok gyors eltávolítása, illetve az izmok gyors helyreállítása által.

“Gyorsabb felépülés, könnyed mozgás és erősebb immunrendszer a cél személyre szabott masszázzsal”

Árak

Otthonodban: A 60 perces masszázs ára egységesen 18.990 Ft, a masszázs típusától függetlenül. A szolgáltatást Budapesten belül otthonodban, az I. és V. kerület kivételével bárhol igénybe veheted. Fizetni a helyszínen tudsz készpénzzel vagy bankkártyával.

A Budapesti agglomerációkban átmenetileg szünetel a szolgáltatás. Megértésedet köszönjük!

Szalonunkban: A 60 perces masszázs ára egységesen 18.990 Ft, a masszázs típusától függetlenül. A szolgáltatás helyszíne Budapest, XI. kerület, 1114, Bartók Béla út 28. Fizetni a helyszínen tudsz készpénzzel vagy bankkártyával.


Hol veheted igénybe a masszázst? 

6 tévhit a masszázsról 

A mélyszöveti masszázsnak fájnia kell

Gyakori tévhit, hogy a mélyszöveti masszázs rendkívül fájdalmasnak kell lennie ahhoz, hogy hatékony legyen. Bár ez a típusú masszázs valóban az erősebb nyomás alkalmazását foglalja magában a mélyebb izomrétegek és a fascia eléréséhez, nem szükséges elviselhetetlen fájdalmat okoznia. A terapeutával való kommunikáció kulcsfontosságú annak biztosításában, hogy a nyomás terápiás legyen.

A mélyszöveti masszázs főleg fiataloknak és sportolóknak ajánlott

Egy másik tévhit szerint a mélyszöveti masszázs csak fiataloknak, aktívan mozgóknak vagy sportolóknak való. Valójában minden korosztály számára előnyös lehet, segíthet a krónikus fájdalom enyhítésében, a mozgástartomány javításában és az izomfeszültség csökkentésében.

A nyirokmasszázs olyan, mint bármelyik másik masszázs

Gyakori félreértés, hogy a nyirokmasszázs hasonló a hagyományos masszázs technikákhoz. Azonban ez egy speciális masszázsforma, amelynek célja a nyirokrendszer serkentése a test szöveteiben lévő salakanyagok és méreganyagok eltávolítása által. Nagyon könnyű nyomással és ritmikus mozdulatokkal dolgozik, ami jelentősen eltér a nyomásintenzívebb terápiáktól.

A nyirokmasszázs csak betegek számára javasolt 

Bár igaz, hogy a nyirokmasszázs nagy előnyökkel járhat azok számára, akik műtétből lábadoznak vagy nyiroködémában szenvednek, de hasznos lehet azok számára is, akik erősíteni szeretnék immunrendszerüket, csökkenteni szeretnék a duzzanatot és javítani szeretnék általános jóllétüket.

A sportmasszázs kizárólag sportolóknak való

Széles körben elterjedt tévhit, hogy a sportmasszázs kizárólag profi sportolóknak vagy rendszeresen testmozgást végzőknek szól. Bár valóban a sport sérülések kezelésére és megelőzésére, valamint a sportteljesítmény fokozására szabták, a sportmasszázs mindenki számára előnyös lehet, aki izomfeszültséggel, korlátozott mozgástartománnyal vagy krónikus fájdalommal küzd.

A sportmasszázs lényege az intenzitás

Néhányan úgy vélik, hogy a sportmasszázsnak mindig intenzívnek kell lennie ahhoz, hogy hatékony legyen. Azonban a technika és az intenzitás az egyén szükségleteihez, állapotához és az edzési vagy versenynaptárához igazodik. Lehetnek könnyebb masszázsok a pihenés és a regenerálódás érdekében, valamint mélyebb technikák konkrét izomproblémák kezelésére.

Növeld a jól léted, javíts a közérzeteden és támogasd a szervezeted méregtelenítő folyamatait.

Kinek ajánljuk? 

Ha szeretnéd a mobilitásod növelni és jobban érezni magad a testedben

Ha csökkenteni szeretnéd a fájfalmat és a feszültséget az izmaidban

Ha támogatni szeretnéd a méregtelenítést, erősíteni az immunrendszered és elősegíteni a relaxációt

Ha a sport teljesítményeden szeretnél fejleszteni,
illetve megelőzni a sérüléseket

Legyél jobban mielőbb. Foglalj időpontot most!