Hívd házhoz masszőrünket!

Személyre szabott nyirok-, mélyszöveti vagy sportmasszázs Kovács Ádámtól, a Dr. Lumbar hivatalos gyógymasszőrétől.

Időpontfoglalás
Dr Lumbar logo

Izomfeszültségtől szenvedsz, a sport teljesítményed szeretnéd növelni, vagy nyirokkeringési problémáid vannak? Válaszd ki az állapotodnak megfelelő masszázst, éshívd házhoz professzionális masszőrünket!

Hogyan válassz masszázst?

Nem baj, ha nem tudod előre, hogy milyen típusú masszázsra van szükséged, legyen ez a szakemberünk dolga. Foglalj időpontot, professzionális szakemberünk pedig házhoz megy hozzád, hogy az állapotodnak megfelelő, leghatékonyabb masszázsban részesítsen.

Kovács Ádám gyógymasszőr

A Dr. Lumbar hivatalos gyógymasszőre vagyok. Dolgozom sportolókkal, de sokan fordulnak hozzám mozgásszervi problémával, izomsérüléssel, nyaki, háti és nyirokproblémákkal. A legfontosabb számomra, hogy a lehető leghatékonyabb technikákat alkalmazva segítsek a vendégeimnek enyhíteni a fájdalmukon, illetve megelőzniük a fájdalom kialakulását.

Végzettségeim:

2012 Szakápoló
2019
 Svéd-, irodai masszőr
2020
 Gyógymasszőr
2021
 Sportmasszőr
2024
 Fascia kezelés manuális technikákkal

Fájdalomenyhítés, közérzetjavítás, regenerálódás vagy teljesítményfokozás a célod? Foglalj időpontot, és felmérjük, nyirok-, sport- vagy mélyszöveti masszázsra van-e leginkább szükséged. 

“Sokan a nem kezelt izommerevség és a nyiroködéma másodlagos tüneteivel fordulnak hozzám.”

Hogyan funkcionál a tested masszázs nélkül?

Ha felborul a nyirokkeringés egyensúlya, a végtagok ödémásodását tapasztalhatjuk, amire gyakran a fájdalom vagy bizonyos fertőzések hívják fel a figyelmünket. Ha méreganyagok halmozódnak fel a testünkben, jelentősen megnő a gyulladások kockázata, és a betegségekkel szemben kevésbé tud ellenállni a szervezetünk. Az izomfeszültség pedig krónikus fájdalmat, gyakran fejfájást, hátfájást vagy migrént okoz.

Végeredményben, ha a “trigger” pontokat, azaz az izmokban található csomókat és a felgyülemlett toxikus anyagokat kezeletlenül hagyjuk, gyengül a mozgásképességünk és az immunrendszerünk.

A masszázs speciális típusai átfogóan támogatják a szervezetünk működését

Méregtelenítés és szövetregenerálódás nyirokmasszázs segítségével

A nyirokmasszázs célja hatékonyan működtetni a nyirokkeringést, amely aktiválja a szervezet méregtelenítő funkcióit, ezen felül pedig erősíti az immunrendszert. 

Erős fizikai fájdalmak enyhítése mélyszöveti masszázzsal

A mélyszöveti masszázs kiválóan alkalmazható olyan krónikus fájdalmak kezelésére, amelyek sérülések, betegségek vagy hosszútávú ülőmunka következtében alakulnak ki. Különösen hatékony a derék, hát és nyak izmainak lazításában.

Milyen egyéb előnyei vannak a mélyszöveti masszázsnak?

Felgyorsítja az izomsérülések gyógyulását

Enyhíti az ízületi gyulladások és egyéb fájdalmakat

Csökkenti a stresszt

Mérsékli a hát fájdalmait

Stimulálja az immunrendszert

Enyhíti a fejfájástés a migrént

Teljesítményfokozás intenzív dinamikus masszázstechnikával sportolók számára

A sportmasszázs egy speciálisan sportolóknak tervezett masszázstechnika, amely célzottan a fizikai állóképesség javítására és a sportteljesítmény fokozására összpontosít. Támogatja a test regenerálódását és csökkenti a sérülések kockázatát azáltal, hogy elősegíti az izmok oxigénellátását.

Az erőteljes technikák révén a sportmasszázs segít az izomfeszültség oldásában, javítja a mozgástartományt, és hozzájárul a jobb vérkeringéshez, ami a magas szintű fizikai teljesítmény eléréséhez szükséges.

Sportmasszázs sporttevékenység előtt 

Sportmasszázs sporttevékenység előtt 

Az izmok rugalmasságának, ellenálló képességének és terhelhetőségének növelése a cél a feszült, merev izmok oldásán keresztül.

Sportmasszázs sporttevékenység után

Sportmasszázs sporttevékenység után

A regenerálás stimulálása a cél a salakanyagok gyors eltávolítása, illetve az izmok gyors helyreállítása által.

“Gyorsabb felépülés, könnyed mozgás és erősebb immunrendszer a cél személyre szabott masszázzsal”

Árak

60 perces masszázs ára egységesen 19.990 Ft, a masszázs típusától függetlenül. A szolgáltatást Budapesten belül otthonodban, az I. és V. kerület kivételével bárhol igénybe veheted. Fizetni a helyszínen tudsz készpénzzel vagy bankkártyával.

A Budapesti agglomerációkban átmenetileg szünetel a szolgáltatás. Megértésedet köszönjük!

Hol veheted igénybe a masszázst? 

Dóri★★★★★

Elvállalt aznapra, mert alig bírtam mozdulni a fájdalomtól, úgy befeszült az izom a hátamban. Biztonságban éreztem magam, teljesen megbíztam benne, hogy tudja, mit kell csinálni. Sokat enyhült a fájdalom, és masszázs után nyújtó gyakorlatokat ajánlott, amiket azóta is csinálok, és nagyon sokat segítenek. Mióta Ádám megmasszírozott, rájöttem, mennyire fontos a rendszeres, illetve az alapos, profi masszázs.

Emese★★★★★

Véleményem szerint Ádám az egyik legjobb választás, ha valaki gyógymasszőrt keres. Borzalmas fájdalmaim voltak a hátamban lévő izomcsomóimbòl eredően, viszont mióta ő kezel, nagyban enyhűltek. Sokkal lazább. Ez rá is igaz. Nem érzed magad feszengve a társaságában, ami valljuk be, fontos egy ilyen helyzetben. Mindezek mellett mindig tisztán és érthetően elmagyaráz mindent, ha kérdezel, és akkor is, ha nem. Segít képben lenni a saját testeddel. Bármikor kérdeztem, válaszolt, segített, ha hívtam. Az alapvető feladatokon túl is kaptam tanácsokat az egészségesebb életmód megteremtéséhez.

Ágnes★★★★★

Kovács Ádám gyógymasszőr nagyon precíz, pontos. Szakmai tudása megalapozott. Munkavégzése során körültekintő és empatikus. Csak ajánlani tudom!

Barna★★★★★

Amikor először megláttam Ádámot, azonnal éreztem, hogy ez komoly lesz, és nincs menekvés. Nos, az lett. Igazi szakember, aki nem köt kompromisszumot, és a kedvenc válasza a Bé :-)

Rita★★★★★

Ádám heti rendszerességgel masszíroz, nagyon fájt a hátam, pár alkalommal teljesen rendbe rakta. Nagyon érti a dolgát. Ajánlom mindenkinek:)

6 tévhit a masszázsról 

Gyakori tévhit, hogy a mélyszöveti masszázs rendkívül fájdalmasnak kell lennie ahhoz, hogy hatékony legyen. Bár ez a típusú masszázs valóban az erősebb nyomás alkalmazását foglalja magában a mélyebb izomrétegek és a fascia eléréséhez, nem szükséges elviselhetetlen fájdalmat okoznia. A terapeutával való kommunikáció kulcsfontosságú annak biztosításában, hogy a nyomás terápiás legyen.

Egy másik tévhit szerint a mélyszöveti masszázs csak fiataloknak, aktívan mozgóknak vagy sportolóknak való. Valójában minden korosztály számára előnyös lehet, segíthet a krónikus fájdalom enyhítésében, a mozgástartomány javításában és az izomfeszültség csökkentésében.

Gyakori félreértés, hogy a nyirokmasszázs hasonló a hagyományos masszázs technikákhoz. Azonban ez egy speciális masszázsforma, amelynek célja a nyirokrendszer serkentése a test szöveteiben lévő salakanyagok és méreganyagok eltávolítása által. Nagyon könnyű nyomással és ritmikus mozdulatokkal dolgozik, ami jelentősen eltér a nyomásintenzívebb terápiáktól.

Bár igaz, hogy a nyirokmasszázs nagy előnyökkel járhat azok számára, akik műtétből lábadoznak vagy nyiroködémában szenvednek, de hasznos lehet azok számára is, akik erősíteni szeretnék immunrendszerüket, csökkenteni szeretnék a duzzanatot és javítani szeretnék általános jóllétüket.

Széles körben elterjedt tévhit, hogy a sportmasszázs kizárólag profi sportolóknak vagy rendszeresen testmozgást végzőknek szól. Bár valóban a sport sérülések kezelésére és megelőzésére, valamint a sportteljesítmény fokozására szabták, a sportmasszázs mindenki számára előnyös lehet, aki izomfeszültséggel, korlátozott mozgástartománnyal vagy krónikus fájdalommal küzd.

Néhányan úgy vélik, hogy a sportmasszázsnak mindig intenzívnek kell lennie ahhoz, hogy hatékony legyen. Azonban a technika és az intenzitás az egyén szükségleteihez, állapotához és az edzési vagy versenynaptárához igazodik. Lehetnek könnyebb masszázsok a pihenés és a regenerálódás érdekében, valamint mélyebb technikák konkrét izomproblémák kezelésére.

Kinek ajánljuk? 

Ha szeretnéd a mobilitásod növelni és jobban érezni magad a testedben

Ha csökkenteni szeretnéd a fájfalmat és a feszültséget az izmaidban

Ha támogatni szeretnéd a méregtelenítést, erősíteni az immunrendszered és elősegíteni a relaxációt

Ha a sport teljesítményeden szeretnél fejleszteni,illetve megelőzni a sérüléseket

Legyél jobban mielőbb. Foglalj időpontot most!