9.999 Ft

A megfelelő alváshigiénia elengedhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez és a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. Ez sokszor olyan jelentéktelennek hitt tényezőkön múlik, mint a megfelelő alvópárna kiválasztása.


Fontos tudni, hogy már néhány napi kialvatlanság is nagyban befolyásolja a mindennapi teljesítményünket, hosszú távon pedig még komolyabb egészségülyi károkhoz vezethetnek. Ebből adódóan, a testi-lelki regeneráció elengedhetetlen feltétele a megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés


De mitől olyan jó az Ergonomikus Mikrofoam Alvópárna?

1x Szimpla csomag (szürke)2x Páros csomag (szürke)1x Szimpla csomag (fehér)2x Páros csomag (fehér)2x Páros csomag (1db fehér, 1db szürke)

30 napos pénzvisszafizetési garancia

3-5 nap kiszállítás

Biztonságos fizetés

bankkártyával, átutalással, utánvéttel

Sokoldalú mikrofoam a 100%-os kényelemért 

A Dr. Lumbar Mikrofoam Alvópárnában 8 millió formatartó mikrogyöngy található, melyek közt a levegő szabadon áramlik. Kiválóan igazodik bármilyen testhelyzethez és elnyel minden kisebb-nagyobb rezgést, így forgolódás közben sem ébred fel. A Mikrofoam Gyöngy Alvópárna megalapozza a pihentető alvást biztosító nyugodt körülményeket.


A párna egyedi kialakítása révén alvás közben a gerincoszlop effektív támaszt kap, így reggel kipihenten és ellazultan ébredhet. A gyöngyök nagy sűrűségűek, alvás után a párna visszanyeri eredeti alakját és ezt gyakori használat mellett is megtartja.


Nem számít, hogy hason, háton vagy oldalt fekve alszik, a Mikrofoam Alvópárna optimális komfortot nyújt minden alváspozícióban. A legkényelmesebb párna mindenki számára tervezve.

8 millió Mikrofoam gyöngy

Minden testhelyzetben tökéletesen felveszi a fej formáját és elnyeli a különféle rezgéseket.

Formatartó, mégis rugalmas

Kényelmes, puha és bőrkímélő anyag fogja közre a mikro méretű gyöngyöket, melyek közt a levegő szabadon áramlik.

Tisztítható belső és külső

A párnához tartozó huzat mosógépben 40 fokon, az alvópárna pedig kézzel könnyedén mosható.

Ergonomikus dizájn mindenki számára tervezve

Nagyszerű kialakításának köszönhetően képes alkalmazkodni a legapróbb mozdulatokhoz, ezzel támogatva a test és a fej megfelelő helyzetét alvás közben. A gyöngyök között a levegő szabadon áramlik, ezért el is felejtheti, milyen az amikor éjszaka izzadtan ébred fel.

Rosszul alszik?

Ha nem tapasztal javulást, küldje vissza és 

mi 30 napig visszafizetjük a termék teljes árát!

Ergonomikus Mikrofoam Alvópárna

9.999 Ft
1x Szimpla csomag (szürke)2x Páros csomag (szürke)1x Szimpla csomag (fehér)2x Páros csomag (fehér)2x Páros csomag (1db fehér, 1db szürke)

Gyakran ismételt kérdések


Mosógépben mosható?

A párnához tartozó huzat mosógépben 40 fokon, az alvópárna pedig kézzel mosható.

A termékhez tartozik huzat?

Igen, a csomagban található a Dr. Lumbar Mikrofoam Gyöngy Alvópárnával kompatibilis huzat.

Csak alváshoz használható a párna?

A Mikrofoam Gyöngy Alvópárnát használhatja napközben és akár üléshez is.

Mivel van töltve a párna?

Közel 8 millió mikro méretű habgyöngy található a párna belsejében, melyek együttesen tökéletesen felveszik a fej formáját.

Vélemények