SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

A termék szállítására GARANCIÁT vállalunk

A termék Magyarországról érkezik.

A megrendelt termékek kiszállításáról futárszolgálat gondoskodik.

A termék szándékos nem átvétele nem egyenlő az elállási joggal. 

Lehetséges fizetési módok:

– Készpénzes utánvét

– Online bankkártyás fizetés


A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDEJE: A Szolgáltató a megrendelt árut 4-5 munkanapon, saját gyártású termékek esetében 4-6 munkanapon belül 8 és 17 óra között házhoz szállítja (hétvégi napok nem számítanak bele). Meghatározott időpontra, órára történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni!

Egyes időszakokban a megnövekedett forgalom miatt a szállítási idő megnövekedhet.


Raktáron nem elérhető, rendelhető termékek esetén a szállítás ideje 30-40 munkanapra növekedhet.


A szállítás díja: 1699 Ft.


Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.


A megrendelés feladásáról igény esetén megrendelőlapot tudunk biztosítani (Különböző termékek rendelése esetén a csomagok külön érkeznek.)

A postai csúszásokért felelősséget nem vállalunk!


A Vevő tudomásul veszi, hogy Szolgáltató a kiszállítás során bekövetkező esetleges károkért, hibákért felelősséget nem vállal. Vis major, mint például háborús események, természeti katasztrófa, sztrájk, üzemzavar, hatósági intézkedések, foglalás, vágányzár, beszállítók okozta termeléskiesés bekövetkezése esetén a Szolgáltató mentesül a szállítási kötelezettség és a szerződés szerinti szállítási határidő betartása alól. Ilyen esetben minden lehetőt elkövetünk, hogy a szállítást a lehető legrövidebb időn belül folytassuk.