A derékfájdalom fogságában


Nem túlzás azt állítani, hogy a derékfájdalom és derékmerevség komoly kihívások elé állít az élet minden területén. Már a fájdalom enyhébb formái is korlátozhatják a mozgást; főként a hajolás, a fordulás és az emelés válhat nehézkessé. Ha olyan munkakörben dolgozik, ami nehéz tárgyak emelgetését vagy gyakori hajolást igényel, a derékproblémák jelentős mértékben csökkenthetik teljesítményét, és korlátozhatják munkaképességét. A szellemi munkakörben dolgozók számára koncentrációs zavarokat okozhat a fájdalom.


A derékpanaszok az életminőséget is negatívan befolyásolják.A tartós fájdalom megnehezíti a pihenést, ami kialvatlansághoz, és idővel kimerültséghez vezet. Előfordulhat, hogy a kedvenc hobbijait sem tudja már felhőtlenül élvezni, és a sporttevékenységekről is le kell mondania. A fizikai aktivitás kerülése tovább súlyosbítja a problémát, hiszen az izomzat fokozatos gyengüléséhez, sorvadásához vezet. És még nem is említettük az ennek eredményeként felhalmozódott érzelmi és mentális stresszt, ami kihat a lelki egészségére.

Éljen teljes életet derékfájdalom nélkül!


Csukja be a szemét, és képzelje el, hogy újra energikus, tele van lendülettel, és izmai segítségével lazán, könnyedén rugaszkodik el a talajtól. Bőrén érzi a friss fuvallat hűs érintését. Csodás nap van, és ön nagyon hálás az izmainak, a derekának, hogy ilyen összehangoltan dolgoznak az egészségéért. Igen, ilyen érzés, amikor jól van, amikor nincs derékfájdalma. Ha ezt a mentális képet sikerül elraktároznia, már egy lépéssel közelebb van a gyógyuláshoz. De nem árt, ha fizikai segítséget is igénybe vesz az állapota javításához.

Az Elektromos Derékmasszírozó Öv gondoskodik a derék területének sokoldalú ápolásáról. A különböző funkciók együttes hatása ellazítja az izmokat, és serkenti a vérkeringést, így eredményesen csökkenti a derék merevségét és fájdalmát.

A vibrációs masszázs finom rezgésekkel masszírozza át a problémás területet, és oldja az izmok feszültségét.

Az impulzus funkció hasonlóan működik, csak rezgés helyett apró elektromos impulzusokat küld a derék izmainak stimulálásához és ellazításához. Ez fokozza a véráramlást, csökkenti az izomgörcsöket, és enyhíti a fájdalmat. Az impulzushatást a derékövbe rejtett fém masszázspárnák maximalizálják.

Elektromos Derékmasszírozó Öv

Az infrafűtés lényege, hogy az infravörös sugarak mélyen behatolnak a bőrbe, felmelegítik a szöveteket, és elősegítik a vérkeringést. Ennek köszönhetően enyhül a derék merevsége, és csökken a gyulladás.

A légnyomásos masszázs funkciókülönleges és hatékony masszázstechnikát alkalmaz. Az övbe épített légpárnák váltakozó nyomást gyakorolnak a derékra, ami oldja a feszültséget, és képes ellazítani az izmokat. Ez a masszázsforma relaxáló hatást kelt, és enyhíti a derékfájdalmat.

Vélemények