Nem csak az idősek panaszkodnak

Az is tévhit, hogy a sajgó térd és derék az időskorúak "kiváltsága". Manapság a 30 fölöttiek egyre nagyobb hányada panaszkodik az ortopédusnak ezzel kapcsolatban.


Nem kell ahhoz mindennapos, nagy fizikai terhet megmozgató állás, hogy recsegjen, ropogjon, fájjon itt-ott.


Az ülő életmódot folytatók számára elegendő lehet egyetlen közepesen megerőltető erdei túra, vagy egy hirtelen mozdulat a focipályán, és máris bedurran a térd. A hirtelen beálló fájdalom hosszú ideig eltarthat és a megfelelő kezelés hiányában akár fel is erősödhet.


Jó hír:

Van rá hathatós segítség akár orvosi beavatkozás nélkül is, ráadásul a saját otthona kényelmében! Nemsokára ugyanúgy élvezheti az aktív életmódot, mint évekkel ezelőtt. A mozgás szabadsága legyen újra a hétköznapjai része!


A természetes segítség házhoz jön

A tünetek csökkentésének több változata is van, közülük a legtermészetesebb, vegyszermentes mód a pihentetés, ám ez hosszú ideig, akár hetekig is eltarthat. Azért, hogy mihamarabb talpra állhasson, és zavartalanul térhessen vissza a feladataihoz, érdemes valamilyen modern, pont erre a célra kifejlesztett eszközt is igénybe venni.


A Vezeték nélküli térdízület masszírozó és infrás melegítő készüléket ezeknek, az előbbiekben ecsetelt kellemetlenségeknek a kiküszöbölésére fejlesztették, és olyan funkciókkal látták el, amelyek segítségével már akár az első használat után újra lábra állhat, és jelentősen jobban érezheti magát.


Rendszeres használata a tünetegyüttes egészét is megszüntetheti, az egészségügyi állapotában látványos javulás is elérhető, továbbá visszanyerheti a fájdalommentes, aktív életmódját.


Miként segíthet a készülék?

Az orvosok által általában előírt, több hetes pihentetést jócskán lerövidíthetjük a Vezeték nélküli térdízület masszírozó és infrás melegítő készülék akár heti hét napos használatával.


A berendezés professzionális funkciói által a térd szakszerű, infrás melegítésével és a helyi, gépi masszírozással kiegészítve érhetjük el azt a laza és fájdalommentes állapotot újra, amelyet sima pihentetéssel majd' egy hónapig sem érezhettünk volna.


A célzott, infrás melegítés ellazítja az összerándult izmokat a térde körül, illetve a magasabb hőmérsékletnek alapvetően is fájdalomcsillapító hatása ismert. Az ugyancsak célzott, problémás területre ható, pontos és mesteri mozdulatsorral dolgozó masszázs szintén lazító hatású lehet, emellett a vér- és nyirokkeringést is serkentheti, ezzel mozdíthatja elő a sérült szövetek sokkal gyorsabb regenerálódását.


A Vezeték nélküli térdízület masszírozó és infrás melegítő készülék használatának előnyei:

Átgondolt, kiváló formatervezés, mely minden tekintetben kényelmes, felhasználóbarát. Egyszerű és egyértelmű a kezelése, nem igényel technikai szaktudást.


A készüléket bár kifejezetten a térdfájdalmak csökkentésére ajánlják, sikerrel használható más ízületek regenerálására is: vállak, boka, könyök, és így tovább.


Nem csak rándulások, húzódások, hanem rheumás fájdalmak esetében is segítséget nyújthat, továbbá növeli a hajlékonyságot az izmok ellazításával. Emellett pulzus csökkentő, mi több, stressz- és szorongásoldó hatás is megfigyelhető.


Mivel a gép kábel nélküli, így a grandiózus, 2000 mAh teljesítményű akkumulátor feltöltésével, továbbá a praktikus, rugalmas pántos tépőzáras rögzítésnek köszönhetően sokáig élvezheti a masszázs kellemes hatását séta, főzés vagy pihenés közben egyaránt, bárhol és bármikor.


Könnyű, kevesebb, mint 40 dekagrammos az egész, a pánttal és a géppel együtt, így mozgás közben sem zavaró viselet.


Rövid szárú nadrág vagy térd fölé érő szoknya viselésekor sem csúnya látvány, így nyáron sem kényszerül a nappalijának árnyékába a kezelés idejére.


Az infrás melegítő funkció segítségével, amelyet 4 darab jáde kő erősít fel, a maximum 55 Celsius fokos kezelőfelület hathatósan relaxálja a problémás testtájat, egyszerre maximum 10 percig. A 21. századi technológia lehetővé teszi, hogy a magas hőmérséklet ne csak a külső bőrfelületre hathasson, hanem a mélyebb izomzatra is.


A 100% rézből készült, nagy teljesítményű motor percenként akár 3350 impulzusra is képes, amelyre emberi példa még nem volt. Ennek megfelelően, a masszázs funkció hatékonysága felérhet akár egy tíz alkalmas masszázsbérlet lejárásával is.


Hogyan kell használni a készüléket?

1. A pántok segítségével erősítse a kívánt testrészre, majd rögzítse a tépőzárral. Vigyázzon, ne húzza túl szorosra!


2. Az intelligens irányító panel segítségével állítsa be a funkciókat: a legfelső gomb a masszázs vibrációt, a középső a hőmérsékletet, a legalsó a kezelés idejét szabályozza.


Vezeték nélküli térdízület masszírozó és infrás melegítő készülék

A csomag tartalma: a készülék a rögzítő pánttal, egy töltő és egy használati útmutató

Színe: fekete

Töltő dugalj: EU szabvány

Tömege csomagolassal együtt: 0,41 kg

Lithium akkumulátor: 2000 mAh

Teljesítmény: 12,6 W

Hálózati feszültség: 100-240 V, 50/60 HZ

Garancia: 1 év


Gyakran ismételt kérdések


Hogyan rögzítem a térdemen a készüléket, hogy ne csússzon le, ha épp mosogatok?

A kényelmes, rugalmas, tépőzárral ellátott pántnak köszönhetően csúszás mentesen rögzítheti a készüléket, így biztosan nem esik le vagy csúszik el a kezelt területről.

Meddig és hányszor használhatom a gépet?

Mivel a gép melegítő és masszázs funkciójának nincs káros mellékhatása ezért akár nap mint nap is használhatja, maximum 10-10 percig a kezelendő testrészeken, napi egy alkalommal.

Mennyi ideig bírja az akkumulátor?

Az akkumulátor mintegy két órán keresztül bírja, így 10-12 kezelés idejére elég egyetlen feltöltés. A gépet pár óra alatt feltöltheti, utána szabadon használhatja akár egy héten keresztül is.

Vélemények