Mi a legjobb kezelés körömgomba ellen? Mutatjuk!

Elszíneződött sárgás köröm, fájdalmas léptek, kellemetlen szagok, és ami emellé társul: szégyenérzet, a láb takargatása, és a sok sikertelen próbálkozás. Ha ezek ismerősek önnek, akkor bizonyára már régóta szenved a körömgombától.

Biztos, hogy számtalan módszert próbált már:

  • Körömgomba elleni gyógyszerek szedése

  • Körömgomba lakkok

  • Ecetes lábfürdők

  • Oregánóolaj

  • Teafa olaj

  • Almaecet

  • Fokhagyma

Mi a legnagyobb probléma ezekkel a kezelésekkel?

Csak a köröm legfelső rétegét veszik kezelésbe.

A körömgomba kezelése azért nehéz és hosszadalmas, mert az a körömágy legmélyén férkőzik meg: spóráit a köröm alatti szövetekben is alaposan szétszórja.

Ha bármilyen változást is tapasztalunk ezektől a körömgomba kezelésektől, akkor vagy nagyon enyhe körömgomba fertőzésről van szó, vagy pedig idiglenes megoldásról: hamarosan újra gombás körömmel állunk majd szemben.

A körömgomba nagyon makacs fertőzés

Bár függ a fertőzés súlyosságától, a körömgomba kezelése legtöbbször hónapokig, de van, hogy akár évekig is elhúzódhat. Így értelemszerűen a körömgomba gyógyszereket is hosszú ideig kell alkalmazni, amelyek bár eredményezhetnek némi változást, közben a többi szervet (májat, belet, gyomrot) roncsolják.

Emellett lelkileg is megterhelő a folyamatos “beteg-érzet”, amit a mindennapos gyógyszerszedés okozhat. 

Elveszik az időt a valódi gyógyulástól

Ezeknek a hatásosnak vélt gyógymódoknak a kipróbálása hosszadalmas, főleg ha egymás után halmozza a sikertelen kísérleteket.

Ez idő alatt a körömgomba állapota “jobb” esetben stagnál, súlyosabb esetben pedig elfertőződik, még több körmén jelenik meg, fájdalmasabbá, csúnyábbá válik.

Ne várja meg, amíg a gombás köröm leválik, vagy műtéti úton kell tőle megválnia.

Elég egyetlen egy kezelést kipróbálnia:

Onychom Lézeres Körömgomba Eltávolító Készülék.

Miben rejlik a hatékonysága?

1. A köröm legmélyén fejti ki hatását.

A készülék 3 speciális lézersugárral dolgozik, amelyek képesek a köröm rétegei közé hatolni, hogy a körömgomba fertőzés legapróbb sejtjeit is eltávolítsák. A készülék két módban használható; hideglézeres és pulzáló kezelési mód.

A hideglézeres kezelés során az egyik lézer 5 mm mélységig pusztítja el a körömgombát, a másik alacsony hullámhosszú, az emberi szem számára látható, antimikrobiális kék fertőtlenítő fényt bocsát ki, hogy a körömgomba a legmélyebb rétegekből is eltűnjön.

A pulzáló kezelési mód ultraerős, az igazán makacs körömgomba eltávolítására lett kifejlesztve, rendkívül hatékony, de több energiát is igényel. Ennek során a pulzáló lézer együtt fejti ki hatását a hideglézerrel, így felveszi a harcot a legsúlyosabb körömgombával is.

2. A világpiac első otthon alkalmazható lézeres kezelése

Lézeres körömgomba kezelést klinikákban, különböző magánorvosi rendelőkben is igénybe veheti, ám ezeknek a költsége magas, többször megismétlendő, és csak hosszú várólisták árán kerülhet be.

Az Onychom-ot bármikor és bármennyiszer alkalmazhatja, így akár már a legapróbb fertőzést is megállíthatja, amivel lehet, hogy orvoshoz még nem menne el, pedig pontosan ezekből alakulhatnak ki a legsúlyosabb gombás fertőzések.

Bár drágának tűnhet a készülék, mégis egyszeri kiadás, amit aztán otthona kényelméből, hosszú várólisták nélkül, akkor alkalmazhat, amikor csak szüksége van rá. Csupán napi 7 perc kezelésre van szüksége. Néhány hét múlva már látványos változásokat tapasztalhat.

3. 100%-ban fájdalommentes körömgomba kezelés

Bár sokak fejében él kétség, a lézeres kezelés SEMMILYEN fájdalommal nem jár. A lézer észrevétlenül teszi a dolgát, miközben ön teljesen komfortosan tud piheni, tévézni, újságot olvasni, vagy telefonozni. 

4. Természetes körömgomba elleni módszer, mellékhatások nélkül

A készülék nem tudja megváltoztatni azt a tényt, hogy a körömgomba makacs fertőzés, de azt igen, hogy egy pár hónapos kezelést is végig vihet anélkül, hogy bármilyen szerve, a bélflórája, a bőre, vagy a körme tovább roncsolódna. A lézeres kezelés 100%-ban természetes, semmilyen vegyi anyag, kemikália, vagy méreganyag kibocsátással nem jár. Egy jelentős változást leszámítva: a körömgomba eltűnik. 

Próbálja ki most ajándék ecsetelővel, 0 Fortintért!

Rendelje meg most, és ha nem elégedett az eredménnyel, 30 napig indoklás nélkül visszaküldheti a terméket, mi visszatérítjük az árát.