Miért válassza az Onychom Körömgomba eltávolító készüléket?

Miért válassza az Onychom Körömgomba eltávolító készüléket?

Feb 07, 2024Dorian Daniel

Az Onychom Lézeres Körömgomba Eltávolító Készülék egy forradalmi megoldás a körömgomba otthoni kezelésére, amely több szempontból is kiemelkedik a piacon elérhető többi hasonló eszköz közül!

Cikkünkben bemutatjuk, hogy termékünk miért jobb, más, otthoni lézeres körömgomba eltávolító készülékeknél!


A körömgomba egy makacs betegség. Eltávolítására vagy enyhítésére számtalan módszerrel próbálkozhatnak több-kevesebb sikerrel. A kenőcsök, ecsetelők, vagy tabletta formájában beszedhető gyógyszerek sokszor sikertelennek bizonyulnak. A lézeres kezelések éppen erre a problémára próbálnak mélyrehatóbb megoldást kínálni!


Az eleinte csak gyógyászati központokban, kórházakban elérhető szolgáltatást ma már otthona kényelmében is igénybe veheti, azonaban fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítson a megfelelő választásra, hiszen nem minden lézeres kezelés képes hatékonyan elpusztítani a mélyen élő gombákat. Sok esetben ezek a kezelések csak a felületi gombákat célozzák meg, és csak ideiglenes javulást eredményeznek.

Legújabb és leghatékonyabb technológia

Más készülékekkel ellentétben az Onychom lézersugara behatol a köröm rétegei közé is, anélkül hogy károsítaná a bőrt vagy a szöveteket. Ez a speciális hullámhosszúságú lézer biztonságosabb és hatékonyabb kezelést tesz lehetővé, minimalizálva az irritációt, amit más terápiák okozhatnak.

Az Onychom különlegessége többek között abban rejlik, hogy három különböző, pulzáló és antimikrobiális lézer sugárral veszi fel a harcot a körömgomba ellen. A pulzáló lézer koncentráltan és hatékonyan célozza meg a körömgomba területét, míg az antimikrobiális tulajdonság a lézeres eljárás azon képességét jelenti, amely hatékonyan inaktiválja vagy teljesen elpusztítja a mikrobákat, azaz esetünkben a gombákat. A két eljárásmód biztosítja, hogy a gomba elleni küzdelem hatékony legyen, ezzel jelentősen csökkentve a fertőzés újbóli kialakulásának esélyét.

 

A lézer típusok fontossága

A piacon gyakori az úgynevezett szoftlézeres körömgomba eltávolító eszközök jelenléte, melyek használatához nincs szükség orvosi szakértelemre. Ezek a készülékek azonban alkalmatlanok a gomba hatékony kezelésére.

Az Onychom ezzel szemben két erős hideglézert és egy pulzáló lézesugarat alkalmaz. A két hideglézer eredményesen küzd a körömgomba ellen: az egyik akár 5 mm mélységig hatolva pusztítja el a gombát, míg a másik speciális, alacsony hullámhosszúságú, kék antimikrobiális fényt bocsát ki, mely hatékonyan fertőtleníti a köröm környezetét. Ha körömgombája már olyan súlyos, hogy az alapkezelések lézersugarai nem hozzák meg a várt hatást, akkor kerül képbe a sokkal erősebb hatású pulzáló ultraerős lézersugár: ebben a fázisban a pulzáló lézer együttműködik a hideglézerrel, így garantálva a hatékony és gyors gyógyulást, még a legsúlyosabb körömgomba esetén is.

Jelenleg az Onychom az egyetlen olyan készülék a világpiacon, amely otthoni eszközként ezt a szolgáltatást nyújtja!

Ajándék ecsetelő a hatékonyság növelésére!

A lézer hatékonyságát megsokszorozhatja ecsetelőnk segítségével! Az ecsetelő különleges összetevői hidratálják, erősítik és simábbá teszik a körmeit, miközben segítik a lézer sugarak mélyebb behatolását a gomba gyökeréhez. Ezáltal nemcsak gyorsabb és hatékonyabb eredményeket érhetnek el, de a körömgomba terjedését is megelőzhetik és a köröm általános észséget is javíthatják. Alkalmazása rendkívül egyszerű, kíméletes a bőrre, és kellemetlen szaga sincsen, így egy könnyen használható, hatékony és biztonságos megoldást kínál a körömgomba kezelésére! Legyen kezelése kényelmes és eredményes is egyben! 

Különleges Laser Enhancer Ecsetelőnket most ajándékba adjuk az Onychom Lézeres Körömgomba Eltávolító Készülékünk mellé! Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, hogy még hamarabb visszanyerhesse egészséges, erős körmeit!


Ha egészségesebb és szebb körmöket keres, itt bizony megtalálta. Szabaduljon meg a körömgombától biztonságosan és hatékonyan. Az Onychom Lézeres Körömgomba Eltávolító Készülék gyors és fájdalommentes gyógyuláshoz segíti hozzá!

Szabaduljon meg a körömgombától az Onychommal. Ha nem elégedett, 30 napig indoklás nélkül visszaküldheti a terméket, és mi visszatérítjük az árát!

More articles